Menu

Åsa Camping & Havsbad

Den svenska västkusten har mycket att erbjuda men det främsta man tänker på är förmodligen klipporna vid havet. Den finns förmodligen inget bättre att göra på sommaren än att lägga ut handduken på en solvärmd klippa och lyssna på havet för att sen hoppa i det svalkande saltvattnet – och sen göra om samma sak igen tills det är kväll. Åsa Camping & Havsbad erbjuder dig precis det, en vacker plats vid havet som ändå inte ligger långt från Göteborg. Det gör att du enkelt kan ta dig ut dit för en paus från vardagen, vare sig det handlar om en längre semester eller bara över helgen. Det är lika underbart vad du än väljer, så vänta inte längre.

Lyx ute i naturen

logo_asaTrots att campingplatsen ligger beläget i ett otroligt vackert naturområde vid havet betyder det inte att du behöver gå utan lyxiga bekvämligheter som trådlöst internet. Tillgång till Wi-Fi gör att du kan planera nästa dag eller kväll utan problem och hitta nya aktiviteter som passar dina behov perfekt. Restaurangen har fullständiga rättigheter så att du kan varva ned efter dagen med ett glass vin eller en kall öl. Det gör att sa Camping & Havsbad passar lika bra till barnfamiljer som till par eller vänner som vill göra något roligt utan att behöva lägga utan tusentals på flyg utomlands.

Åsa är en liten stad med stor charm

Åsa är bara en liten stad, snarare en by, men full av charm och personlighet. Närheten till havet gör det enkelt för dig att promenera till stranden men du har ändå tillgång till olika restauranger och caféer, samt andra bekvämligheter. Det är en perfekt version av camping för dig utan mycket erfarenhet som inte vill bege dig alltför långt från civilisationen. Det är dessutom nära till andra orter; Göteborg är som sagt inte långt borta men det finns också ett urval av småstäder att besöka, samt sjön Lygnern för dig som vill fiska eller kanske paddla kanot.

Upplev kusten

Varför inte göra Åsa en stopp på vägen längs kusten? Västkusten har massor att erbjuda, från stränder till lena klippor så det är den perfekta bilsemestern för dig som vill ta dig omkring och se lite mer av landet. Spendera dagen vid havet och njut sedan av otrolig fisk- och skaldjur från samma vatten. Det är en helt annorlunda smakupplevelse när det är så färskt det bara kan vara och bör inte missas!