Menu

Roliga saker att göra när du campar

Ibland kan det vara svårt att hitta på nya aktiviteter när man är ute på campingplatsen, även om man har mycket semester-energi i kroppen. Du kan såklart alltid vända dig till lite mer stillsamma aktiviteter, som till exempel att läsa en bra bok, lägga dig för en tupplur i solen eller ta tillvara på en Betfair Kampanjkod, som du kan använda till att spela online både på mobilen och plattan. De dagar som du däremot är ute efter något lite extra att göra kan du få inspiration från vår lista, där vi har samlat några av våra absoluta favoritsaker att göra när det kommer till camping.

Bli bättre på att fotografera

Ofta kanske inte campingplatsen i sig är den vackraste, men det är inte ovanligt att den finaste naturen bara är några få meter bort. Du kan ta tillvara på den extra tid du har mellan grillningar och bad till att bli bättre på att ta fina kort, både på naturen och miljön runt omkring dig, men också för att få bra foton till framtida julkort eller fotoböcker. Det finns ingenting som är så roligt som att ha massor av vackra bilder att titta tillbaka på när hösten har krupit sig in i vardagen och nästa års semester känns väldigt långt borta.

Hitta bra appar att använda

Det här är något som du kan kombinera med fotograferingen, eller använda på egen hand. Det finns idag massor med bra appar att använda för dig som är på väg ut i naturen. Det kan vara allt från att känna igen spår från olika djur till att kunna spåra dem och använda en ficklampa på mobilen för att kunna ta sig tillbaka till campingplatsen i mörkret. Du kan såklart också passa på att ladda ner ett extra spel eller kanske en casinoapp när du väl är igång, eller varför inte köra på en app som låter dig lyssna på ljudböcker direkt i mobilen? Det är perfekt för dig som vill kunna ta del av en bra bok samtidigt som du solar, utan att behöva hålla ett fysiskt exemplar i handen.

Ta med dig cykeln

Det är en tradition bland många campare att ta med sig cykeln när det beger sig, men se till att utnyttja den också, inte bara till att kanske cykla till och från affären eller vattnet, men också ut till stigar och sträckor du inte hade sett annars. Du kan följa vägarna ut till mysiga skogspartier, eller se vad som finns i närmaste samhälle, det är bara att trampa på. Det här passar bra för dig som vill få in lite träning i din campingupplevelse, men inte vill ta på dig att åka till ett gym eller springa ute i skogen, att cykla är en bra träningsform samtidigt som man kan vara social med människorna runt omkring sig.

Åk ut på båtturer

Det här kan användas när du vill utforska en insjö, havet eller kanske en å, att använda kajaker eller kanoter till att ta sig ut på vattnet är ett enkelt och roligt sätt att komma närmre naturen runt om sig. Ta tillvara på de tillfällen som finns på campingen till att komma lite längre ut på vattnet, det är ofta här som lugnet gömmer sig. Kom bort från världen en stund, och kom ihåg att ta kameran med dig.